~~Kempen Istimewa~~

Tuesday, July 14, 2009

*warna-warni hidupan laut@ pesta konvo*

Balik dari kelas BBA3203. (13 julai 2009)
Lebih kurang jam 2.15 pm camtu.
Kami ke Pesta Konvo.
Bertempat di Dataran Chanseleri..err..chanselori.
mane2 la:p
*cuaca panas berbahang* (siap kipas2 diri guna fail)
jalan2.
*makan skit*
jalan2 lagi.
Tiba kat satu tempat.(di sebelah kanan kalau menghadap stage).
Bukak pintu.
"eh.eh.comelll" kata salah seorang dari kami.
salah 2 orang dari kami.eh.3..4?semua la:p
sebab nampak tuntung.anak penyu semua.hehe.
memang kiut.siap ade yang baru lahir 2 hari.(jap.tak amek gamba sebab terlalu fokus menonton mahkluk2 comel ini:p ).

hehe.
sempat amek gambar jellyfish,goldfish,clownfish,seahorse,err..ape ntah ke name nye fish.

*obor2 ni sume gile kamera.sume datang dekat time nak amek gambar diorang*

*ikan emah yang mengeluarkan cahaya solar ketika gambarnye diambil (bangge la tu kot)*

*ikan badut yang cepat2 nak melarikan diri ketika gambar ditangkap (pemalu agaknye)*


*kuda laut yang siap nak bagi pose yang menarik gitu* (i leb u guys la)

*ikan whatdefish (ikan ape ntah) yang dicucuk gabus duri nye kerana takut akan mcederakan ikan2 lain*


*pose menarik dari whatdefish*( mulut tengah cakap "Auwww.." kot)
anddd...
Last but not least,
gambar ni secara tidak sengaja diambil ketika menunggu pintu MK dibukak.
Lembu gergasi dari mane ntah.
Terlepas kot.Gelak ta blh blah.hehehe
(note: ini bukan hidupan laut okay).



ps:*caption untuk gambar direka semate2*:p
~☂♥~


5 comments:

TokeIKedaI said...

pegi gerai konvo xajak. tape2.
hahaha

happy4frenzs said...

nak ajak tapi takdan:p
tape2. bole g lg
hehe

☂♥

happy4frenzs said...

kawaii~~
:)

nnt g pesta convo tu lg eh
hehe :p





kuroneko

happy4frenzs said...

ok no prob..
tggu nk last2..
nt dpt hrga lelong..

happy4frenzs said...

yap..
uda dpt bli shawl yg mura dan lebar sket..
hehe jgn mre..

+kipasusamati+